Tipisátor etyeken

Tipisátor a +52 Event és Gastro Hallban

Hogy kerül a csizma az asztalra, avagy hogy kerül egy skandináv tipisátor egy esküvői próba vacsorára az Etyeki +52 teraszára? Április második felében került megrendezése a +52 Event and Gastro Hall nyílt napja.

Részt vehetett rajta bárki, aki kíváncsi volt a rendezvény helyszín ízeire, és szolgáltatásaira. Az esemény egy esküvő pompájával zajlott, sőt a ceremónia teljes koreográfiájával, amiben mi is helyet kaptunk.

Tipisátor az etyeki +52 Gastro Hallban

A terasz melletti füves területen állítottuk ki Safir 9-es típusú Tentipi márkájú sátrunkat, amely – a szervezők hatékony segítségével – kívül-belül exkluzív díszítést kapott. Látványos és kissé kalandosan izgalmas elemévé vált a rendezvénynek. Ez a tipisátor előfutára a május végén Svédországból érkező Stratus 72-es rendezvény sátrainknak. Ezek Magyarországon cégünk prezentálásával debütálnak, és nyitnak egy új szegmenst a bérelhető rendezvénysátrak világában.

A sátor szőnyegekkel és párnákkal, belső fényfüzéres világítással, körülötte pedig stílusos berendezési tárgyakkal asztalokkal, lámpásokkal alakult át egy „lounge”-os pihenő sarokká, amely hamar kedvenc szelfiző helyévé vált a vendégeknek.

A népszerűség pedig folytatásért kiált! Ez volt az első, de nem utolsó alkalom, hogy sátraink megjelentek az etyeki rendezvényház kertjében. Nekünk is új helyszínnel bővült a sátrainkhoz ajánlott helyszínek palettája.