Stubien bakancs farmertől a túranadrágig

A Hanwag Stuiben II fantasztikus dizájnjával és nagyfokú kényelmével általában pozitív visszajelzéseket kap. Ha ezekhez a tulajdonságokhoz hozzáadjuk a bakancs általános kiváló felépítését, akkor a viselőknek csak két választásuk marad: megvenni vagy ajánlani. Ennek ellenére a Stuiben második generációja sem lett olcsóbb. Valójában a meredek ára tűnik a legnagyobb gyengeségének ugyanakkor a bakancs elképesztően kényelmes, pontos illesztései és minőségi konstrukciója időtállóvá teszi, így a beruházás mértéke is inkább szól a fenntarthatóság mellett.

A Hanwag Stuiben II a jól ismert bajor bőrnadrágtól a farmerig és a túranadrágig mindenhez passzol. A felsőrész nubukbőrből készül. A Hanwag ZT talp masszív futófelületi mintázata szinte minden hegyi terepen otthonosan mozog. Mindemellett a mindennapi használathoz is markáns alternatívát kínál. Puha, párnázott gallérjával pedig különösen kényelmes.

Termékleírás

MADE IN EUROPE
A Hanwag minden lábbelijét kizárólag Európában gyártja.

A fenntartható előállítás, és a rövid szállítási útvonalak biztosítják a magas minőségi színvonalat. Egy autentikus hegyi bakancs, amely hagyományos, dupla varrással készült – egy igazi klasszikus darabja az őszi ruhatárnak.

A HANWAG bajor túra- és hegyi bakancsgyártó nem egy tipikus modern kereskedelmi sikertörténet – amelyet az exponenciális növekedés és a gyors profit jellemez. Szerencsére.
Száz év. A folyamatosan változó trendekkel rendelkező outdoor-iparban ez hosszú idő. A HANWAG, a túra- és hegyi bakancsgyártó számára azonban egy kérdés mindvégig központi téma maradt: Mitől lesz igazán jó egy outdoor bakancs?
A sietség és a gyors ütemű fejlesztés sosem volt a HANWAG útja. Sem a csizmáival, sem a munkatársaival, sem a cégfilozófiájával. Fennállásának első 83 évében mindössze két igazgatója volt: A cégalapító Hans Wagner, aki harmadik generációs cipész volt, és unokaöccse, Josef Wagner. A vállalat ma már messze nem egy kis műhely, de még mindig egy igazi, szakértő cipészüzem. Beszélgetve a jelenlegi és a korábbi alkalmazottakkal, hamar megérezheti, hogy a kérdés, hogy mitől lesz jó a lábbeli, a mai napig befolyásolja és alakítja a HANWAG gondolkodását és embereit.

Az igazi kuriózumnak számító Hanwag Stuiben II beszerezhető a Hanwag webshopjából