Profi rendezvénysátor

Profi rendezvénysátor skandináv módra

Profi rendezvénysátor akkor szükséges, ha a praktikusság mellett nem csak az általad szervezett esemény kritériumainak kell megfeleljen, hanem dekoratív megjelenésével vizuálisan is exkluzívvá kell tennie rendezvényed hangulatát. Ez egy fontos tulajdonsága akkor is, ha a saját esemény megszervezésére készülsz, vagy szolgáltatóként a vevőid felé prezentálod a céged és szolgáltatásaid prémium minőségét.

Mitől profi rendezvénysátor?

Családi eseményedet, céges rendezvényedet, vagy bármilyen más életeseményhez kötődő ünnepélyes alkalmadat akkor szervezed a szabadtérre, ha valami miatt fontos a természet közelsége, vagy a körülmények nem teszik lehetővé, hogy zárt térben rendezd meg azokat. Ilyen esetben viszont nem kell nélkülöznöd, a megszokott kényelmet és a prémium minőséget, amelyet egy menő étterem, egy felszerelt konferencia terem, vagy egyéb rendezvény helyszín biztosít. Mit szólsz, ha azt mondjuk, ez elérhetővé vált? Nem csak az exkluzivitás nyert teret, de az időjárással, vagy az évszakokkal sem kell már törődnöd, ahhoz hogy egy minőségi kültéri rendezvényt szervezz?

Felejtsd el az évszakokat és a rossz időjárást!

A svéd lapp föld számi őslakosainak több ezer éves tradícióin alapuló, igen hatékony időjárás álló konstrukcióval épített Kåta-i, azaz tipi sátrai adták az ötletet Bengt Grahn-nek a Tentipi alapítójának, hogy 1989-ben valóra váltsa innovatív ötletét és megvalósítsa álmát!

„Remek alkalom volt a kenuzásra. Magas vízállás és jó sebesség a zuhatagban, természetközelbe kerülés, társasági élet és közös pihenés a svéd vadonban. Hát ez volt a terv. Ám amikor egy napnyi pancsolás után tábort állítottunk, a levegő megtelt szúnyogokkal. Hat ember, két kis sátor és egymillió szúnyog inkább tönkretette a társasági életet és a közös pihenést. Így hát ott ültem egy kövön a folyó mellett, és lesöpörtem a szúnyogokat. Azon gondolkodtam, hogyan lehetne megtervezni az optimális sátrat a közös pihenéshez. Nem olyan könnyű szocializálódni és kikapcsolódni, amikor a rovarok mohón próbálnak táplálkozni, és a sátrak túl kicsik ahhoz, hogy mindenki elférjen egy sátorban. No, lássuk, nem lenne jó, ha… és akkor… és akkor talán…?”

(Bengt Grahn)

Stratus 72, a rendezvénysátrak Rolls-Royce-a

Így történt, hogy megszületett egy profi rendezvénysátor, amely már nálunk is elérhető! Impozáns kinézete mellett, szerkezete kifejezetten strapabíróvá teszi. Viharos időjárásban is megállja a helyét, vízálló anyaga pedig ellenáll a nagy mennyiségű csapadéknak. A váz szerkezet oldalai felnyithatók, így könnyen alakíthatunk ki teljesen zárt, vagy nyílt rendezvény teret. Akár össze is kapcsolhatjuk egy másik sátorral. Az alapterület lehetővé teszi 70 ember fogadását asztalok mellett. Egy másik sátorral összekapcsolva pedig már 140 főt is vendégül láthatunk egyetlen eső védett zárt térben. Berendezése gyakorlatilag bármilyen rendezvényre praktikusan alakítható. A padlózattól a szerkezet dekorációig felkészíthető, legyen az esküvő, céges rendezvény, fesztivál esemény, vagy jógatábor, sport tábor. Most pedig következzen az egyik legnagyobb durranás: Beépíthető kályhával, vagy nyílt tűztérrel a sátor fűthető a hidegebb hónapokban tavasszal, ősszel, sőt akár télen is használható, hiszen a lapp földön is téli körülmények között használják. A nyílt tűzteret szándékosan emeltük ki, akár grill partit is szervezhetsz anélkül, hogy a vendégek eláznának.

Meggyőztünk?

A te feladatod annyi, hogy válassz egy szép szabadtéri helyszínt – ha nincs ötleted, szívesen javaslunk neked egyet a már bejáratott helyszínek közül. Mi pedig szállítunk hozzá egy igényes, exkluzív, praktikus és maximálisan időjárás álló rendezvény teret. Már csak be kell gyűjtened az elismeréseket és a dicsérő szavakat.