piknik takaró

Keressük a nyár legjobb piknik takaróját, fejtől popóig

Mihez kell a piknik takaró? Jó időben, barátságban emberek ülnek együtt a szabadban, sőt, a földön, és eszegetnek.
Hivatalosan pedig a piknik úgy néz ki, hogy:
Piknik – ‘kirándulás, társas összejövetel, ahová a résztvevők maguk viszik a (közösen fogyasztandó) enni- és innivalót’. /Arcanum/


De vajon miért van olyan késztetése az embernek, hogy ha meglát egy csodás zöld rétet, vagy egy lankás domboldalt, akkor egyen rajta egyet? Ez körülbelül olyan lehet, mint a jelenség, amikor a Duna (helyettesítsétek be bármelyik kedvenc tengeretekkel) partjáról mindenki azonnal köveket kezd dobálni a vízbe, netán kacsázni próbál egy lapos kővel. Valamit mindenki kezdeni akar a vízzel. Ahogy a zöld rétekkel, vagy lankás domboldalakkal is.

Úgy érezzük, dolgunk van a természettel. Ügyünk van vele.

Na hát, a piknik pont ilyen ügy. Fontos, kellemes és közösségi. Családi. Baráti.

Kényelmes, kikapcsoló, egyszeri és megismételhetetlen. Hétköznapi, de akár ünnepivé is tehető egy-egy igazi, színes és praktikus piknik kiegészítővel. Sőt, ne feledjük, hogy a legjobb szülinapok mind a szabadban tartott piknikbulik! Egy szó, mint száz, a piknik pompás dolog!

Mi most egy technikai részletnek jártunk utána, az érdekelt minket, ami ilyenkor alattunk van, vagyis megnézegettük és kipróbáltuk a piknik takarók választékát.

Elvégre nem mindegy, mire helyezkedünk.

A következő piknik takarókat leltük fel:

Akár egész napos szabadban üldögélésre ajánlja termékét a BUTLERS.

Piknik takaró

A takarójuk színes, mindhárom színváltozat határozottan az, a nedvesség ellen alul PVC bevonattal készült, egyébként pedig extra puha töltet gondoskodik popsink kényelméről.
Összefogó pántjának segítségével könnyen magunkkal vihetjük, ha jól sikerül a piknik és eldöntjük, hogy ezentúl minden második napot így fogunk tölteni a nyáron . Csak győzzük szendvicsekkel!

Aztán elmentünk a kedvenc sportboltunkba. Ahova mindenki elmegy, ha valami hirtelen hiányzik egy sportoláshoz. De most már tudjuk, hogy akkor is érdemes ide ellátogatni, ha egy piknikhez nincs meg a lényeg, egy piknik takaró. Itt is találtunk piknik takarót, csinosat, könnyedet, egyszerűen tisztán tarhatót, vízlepergető bevonattal.

Szóba sem jöhet skandinávia?

Dehogynem! Ők is piknikeznek, és ahhoz kínálnak is alánk valókat, többféle színben és vízálló minőségben, de náluk nem takaró, hanem pléd, pedig a Jysk igazából dán, nem is svéd.

Piknik takaró skandináv módra

Aki nem azonnal indulna és igazán exklúzív darabra vágyik, vagy csak gondos tervező, mindig a legkülönlegesebbet keresi, és nem kapkod, az rendelhet messzebbről érkezett piknik takarókat is, elvégre ezeknek a lételemük az utazgatás, biztosan szívesen jönnek el idáig is. Aki katasztrofális viharban kíván piknikezni, ezen a takarón a vízálló bevonat és a megerősített szélek mellett még a lekarózáshoz való lyuk kialakításokat is talál. Ne a takarón múljon!

Még indulás előtt otthonról könnyen megrendelhető, csak a tizenhat féle szín miatt kell egy kicsit törpölni rajta, de szintén vízálló, sőt, ez már ALU bevonattal rendelkezik. Polar fleece anyagból készült. Ez a kockás például egészen varázslatos színhatású…

Nos, most július közepe van. A cél az, hogy még idén nyáron mindenkinek legyen egy csodálatos piknik takarója és vigye is el azt legalább három helyre!
Mert piknikezni jó. Öltönyben mezítláb, vagy meztelenül, derby cipőben, teljesen mindegy, menjetek, szuper lesz!