Jégpályák éjszakája

Jégpályák Éjszakája: korcsolyázásra fel!

Jégpályák éjszakája – 2024. január 20-án újra megrendezik a Jégpályák Éjszakáját, Magyarország legnagyobb korcsolyaslágerét. A rendezvénynek idén is a Városligeti Műjégpálya ad otthont, de országszerte több mint harminc másik helyszínen is lehet majd korizni. Itt a jégpálya keresővel megtalálhatod, a hozzád legközelebb eső helyszínt.

A Városligeti Műjégpályán 16 órától lehet korcsolyázni 20 óráig, majd 21:30-tól éjjel fél 1-ig kedvezményes Jégpályák Éjszakája-jeggyel lehet majd a pályára menni. A jegyeket elővételben a https://jegpalyakejszakaja.hu oldalon lehet megvásárolni.

A pályán DJ-k gondoskodnak a jó hangulatról a jégdiszkó keretében. Emellett lesz Buborék Hoki és kapura lövési lehetőség is, valamint találkozhatunk Csúszkával, a Magyar Jégkorong Szövetség kabalafigurájával.

Jégpályák éjszakája

A vidéki helyszíneken is lesznek jégkorongos és zenés programok. Így például Debrecenben, Ajkán, Zalaegerszegen, Kaposváron, Békéscsabán vagy éppen erdélyi helyszínünkön, Csíkszentimrén is lehet majd korcsolyázni és szórakozni.

A Jégpályák Éjszakája egy remek alkalom arra, hogy családdal, barátokkal együtt korcsolyázzunk, és megtapasztaljuk a jégpálya varázsát. A rendezvény ingyenes, így mindenki számára elérhető.

Íme néhány tipp ahhoz, hogy a Jégpályák Éjszakája a lehető legjobban sikerüljön:

  • Ha nem vagy gyakorlott korcsolyázó, vigyél magaddal korcsolyatisztító eszközöket, hogy megóvd a korcsolyáidat a sérülésektől.
  • Ha van rá lehetőséged, öltözz rétegesen, hogy a hidegben is kényelmesen érezd magad.
  • Ha gyermeket viszel magaddal, ne felejts el róla gondoskodni.

Látogass el a Jégpályák Éjszakájára, és élvezd a korcsolyázás élményét!