Hátizsák különlegesség

Ha olyan hátizsákot keresel, amellyel nem minden sarkon fogsz összefutni érdemes megismerkedni a Vardag Totepack-kal.

Termékleírás

Könnyű és kényelmes táska, amelyben elfér a tornafelszerelés, kisebb bevásárlások, a laptop és egyéb mindennapi vagy utazáshoz szükséges dolgok. Tartós G-1000 HeavyDuty Eco S anyagból készült, megerősített alappal, hogy megálljon a lábán, amikor leteszed. A fő rekeszben párnázott hüvely található a laptop számára, és van egy tágas, gyorsan hozzáférhető zseb a buszbérlet, szemüveg, kulcsok stb. számára. A fogantyúk vállpántokkal kombináltak a kényelmes hordozás érdekében.

Főbb jellemzők:

  • G-1000 Heavy Duty Eco S újrahasznosított poliészterből és organikus pamutból.
  • A két felső fogantyú kiegyensúlyozott fogást biztosít.
  • Hajlékony, enyhén párnázott vállpántok.
  • Belső hüvelyzseb egy laptop számára (legfeljebb 15″).
  • Újrahasznosított nejlonnal bélelt

Megvásárolható: Szputnik shopban vagy akár a Mountex üzleteiben más színekben is.

https://www.fjallraven.com/

A Vardag családból más izgalmas és trendi darabokkal is bővítheted a ruhatárad.

Fenntarthatóság, mint fő érv:
Ez a termék a Fjällräven G-1000-et használja amely strapabíró kültéri anyag, amely az időtlen dizájnnal együtt olyan termékeket hoz létre, amelyek sok-sok évig használatban maradhatnak.

Számos outdoor márka mondja magáról miszerint jó részük elég jó abban, amit csinál. Ezért a G-1000-et fogjuk megvizsgálni, amelyről a márka, a Fjällräven azt állítja, hogy talán „a legjobb kültéri anyag, ami létezik”.

A Fjällräven egy olyan márka, amelyet már korábban is bemutattunk, de most kicsit bővebben szeretnénk mesélni róla. A Fjällräven egy svéd vállalat, amelyet 1960-ban alapított Åke Nordin, egy svéd vállalkozó, aki már nagyon korán elkezdte az outdoor felszerelésekkel kapcsolatos útját.

Első terméke egy hátizsák volt, amelyet saját maga készített otthon, és amelyet úgy tervezett, hogy jobban eloszlassa a súlyt és kényelmesebb legyen a hordozása. A Fjällrävent Nordin azzal a céllal alapította, hogy ergonomikus és minőségi termékeket készítsen, azt kell mondanunk, hogy sikerült is elérnie, figyelembe véve a márka évek során elért bevételeit és népszerűségét, különösen Európában.

Mikor kezdte el a Fjällräven a G-1000 használatát?
A Fjällräven 1968-ban kezdte el használni az eredeti G-1000-et. Ezt a cég alapítója, Åke Nordin alkotta meg. Egy visszautasított sátor anyagát használta fel egy olyan kabát megalkotásához, amely tartós és strapabíró volt.

A G-1000-et használták a Greenland dzseki megalkotásához, amely a svéd márka ikonikus terméke.